Hoe leer ik mijn kind

Als ouder wil je dat je kind zoveel mogelijk kan leren. Zowel thuis als op school. Beelddenkende kinderen leren niet op de manier zoals we gewend zijn te leren. In deze blogs leg ik je uit hoe je thuis aan de slag kunt met materialen die je vindt in de webshop. Daarnaast vind je praktische tips om je kind thuis te helpen bij het aanleren van vaardigheden en lesstof.

Berichten over Hoe leer ik mijn kind:
Spelend leren in de vakantie
0
Spelend leren in de vakantie
Spelend leren in de vakantie
Hoe leer ik mijn kind klokkijken?
0
Hoe leer ik mijn kind klokkijken?
Hoe leer ik mijn kind klokkijken?
Hoe leer ik mijn kind de tafels?
0
Hoe leer ik mijn kind de tafels?
Hoe leer ik mijn kind de tafels?
Hoe leer ik mijn kind topografie?
0
Hoe leer ik mijn kind topografie?
Hoe leer ik mijn kind topografie?
Hoe leer ik mijn kind rekenen?
0
Hoe leer ik mijn kind rekenen?
Hoe leer ik mijn kind rekenen?